14 ndeshje tAi?? kapura nAi?? kokAi??, djaloshi nga Fieri na tregon skedinAi??n e frikshme

Dita e mAi??rkurAi?? ka rezultuar me fat pAi??r njAi?? djalosh nga Fieri.
Ai ka testuar fatin e tij duke vendosur plot 14 ndeshje nAi?? skedinAi?? dhe rezultati Ai??shtAi?? i mahnitshAi??m.TAi?? gjitha ndeshjet janAi?? kapur nAi?? kokAi?? duke e bAi??rAi?? fitues tAi?? afro 900 mijAi?? lekAi??sh tAi?? vjetra.Kjo pasi ai ka luajtur vetAi??m 50 lek, pasi nAi??se do kishte pasur pak mAi?? shumAi?? guxim, fitimi do ishite shumAi?? herAi?? mAi?? i madh.Kur te do fati te doai???, na shkruan djali nAi?? redaksinAi?? tonAi??.Nese nuk shfaqet skedina e plote shiko linkun ne vijim

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: