Ai kali pAi??rballet me 13 luana dhe shiko se cfar ndodh nAi?? fund tAi?? kAi??saj lufte |VIDEO|

Kuajt arabAi?? kanAi?? njAi?? bri mAi?? pak, njAi?? asht lumbal mAi?? pak dhe disa unaza tAi?? bishtit mAi?? pak sesa kuajt tjerAi??Zakonisht njAi?? kalAi?? fle 2,5 deri 3 orAi?? nAi?? ditAi??Kuajt mAi?? tAi?? vegjAi??l se 4 vjet mund tAi?? pAi??rqendrohen mAi?? sAi?? shumti deri nAi?? 10-15 minuta. Zemra e kalit peshon rreth 4.5 kileTAi?? gjithAi?? kuajt, duke pAi??rfshirAi?? edhe zebrat, i takojnAi?? gjinisAi?? ai???equusai??i??Nuk ekzistojnAi?? dy kuaj identikAi??NjAi?? kalAi?? ka rreth 205 eshtraGjatAi?? vitit tAi?? parAi??, kali quhet mAi??zMAi??zetAi??rit kanAi?? dhAi??mbAi?? tAi?? qumAi??shtit, tAi?? cilAi??t zAi??vendAi??sohen me dhAi??mbAi?? tAi?? pAi??rhershAi??m rreth moshAi??s 3-5 vjeAi??areNAi?? bazAi?? tAi?? dhAi??mbAi??ve tAi?? kalit mund tAi?? dihet mosha e tijKuajve nuk u pAi??lqen era e derraveFemra e kalit quhet pelAi??. Sigurisht dAi??shironi ta shikoni kAi??t video klikoni nAi?? reklam dhe automatikisht per 3 apo 4 sekonda ju hapen pamjet:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: