Ajo vuante pAi??r ish-in e saj, babai nuk e duron dhe i jep njAi?? kAi??shillAi?? qAi?? sai??i??ka pAi??r ta harruar kurrAi??(Foto)

Protagoniste e kAi??saj historie Ai??shtAi?? Daleynee, e cila ishte ndarAi?? me tAi?? dashurin e saj dhe nuk po e merrte veten pas kAi??saj. Por pas marrjes sAi?? mesazhit tAi?? pabesueshAi??m tAi?? babait tAi?? saj, ajo e ndau atAi?? nAi?? Twitter dhe menjAi??herAi?? pas kAi??saj kjo u bAi?? virale.
TAi?? thAi??nit se djali Ai??shtAi?? i shAi??mtuar apo i bukur, sepse ky nuk Ai??shtAi?? njAi?? faktor pAi??rcaktues nAi?? marrAi??dhAi??nie, nuk Ai??shtAi?? ndonjAi?? zgjidhje, por ky baba i ka kAi??rkuar buzAi??qeshjen vajzAi??s sAi?? tij dhe i ka mAi??suar tAi?? shohAi?? anAi??n pozitive duke e thyer nAi?? kAi??tAi?? rast rregullin.
ai???Daleynee tAi?? lutem ule muzikAi??n tAi??nde tAi?? trishtuar, akoma po tAi?? dAi??gjojmAi?? duke qarAi?? dhe qepe njAi??herAi?? e mirAi?? se ai i shAi??mtuar ishteai???, i ka shkruar babai.
ai???Nuk po qajai???, ia ka kthyer vajza. Kliko linkun ne vazhdim per me shume:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: