Thursday , 13 December 2018

BAi??ri seks gjatAi?? ciklit menstrual, tAi?? gjithAi?? ai???vdiqAi??nai??? nga kureshtja pAi??r ta kuptuar se Ai??ka i ndodhi

NjAi?? gjinekologe, e cila tregon se e praktikon seksin gjatAi?? ciklit menstrual, flet rreth seksin gjatAi?? kAi??saj periudhe.PAi??rfitimet e seksit gjatAi?? menstruacioneve
Seksi mund tAi?? ndihmojAi?? nAi?? lehtAi??simin e para ose pas dhimbjes menstruale dhe simptomat nAi??se merrni orgazmAi??.
Endorfina tAi?? lAi??shuara gjatAi?? njAi?? orgazme janAi?? analgjetAi??sAi?? natyrorAi?? dhe ngritAi??s tAi?? gjendjes sAi?? menjAi??hershme, tAi?? cilat mund tAi?? lehtAi??sojnAi?? dhimbje koke, dhimbje koke, depresion tAi?? butAi?? dhe nervozizAi??m tAi?? lidhur me menstruacionet
Disa gra gjithashtu pretendojnAi?? se../shiko videon me poshte: kliko linkun

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: