Burri kap mat gruan police, e tradhtonte me kolegun e punAi??s qAi?? e kishte regjistruar si ai???Klodianaai???

TradhAi??tia Ai??shtAi?? njAi?? nga format mAi?? tAi?? qarta se diAi??ka nuk shkon nAi?? njAi?? marrAi??dhAi??nie ose thjesht njAi??ri nga partnerAi??t ka probleme dhe drejtohet nAi?? krahAi??t e dikujt tjetAi??r.KAi??saj radhe rasti vjen nga dy efektivAi?? tAi?? policisAi?? qAi?? kanAi?? njAi?? marrAi??dhAi??nie tAi?? fshehtAi?? jashtAi??martesore. Publikimi i bisedAi??s Ai??shtAi?? bAi??rAi?? nAi?? Facebook nga fanpage-i ai???Lolitaai???, tAi?? cilAi??t kanAi?? shpjeguar se Ai??shtAi?? burri i efektives sAi?? policisAi?? qAi?? e ka zAi??nAi?? mat gruan e tij me kolegun e punAi??s.Me sa duket Ministria e Brendshme nuk i trajnon shumAi?? mirAi?? policAi??t.I bAi??jmAi?? thirrje Ministrit tAi?? BrendshAi??m, Drejtorit tAi?? PAi??rgjithshAi??m tAi?? PolicisAi?? tai??i??i trajnojnAi?? pak mAi?? mirAi?? kAi??ta policAi??t. Se jo vetAi??m qAi?? nuk dinAi?? tAi?? kurvAi??rojnAi??, po nuk dinAi?? as tAi?? fshehin gjurmAi??t. TAi?? shAi??nosh emrin e dashnorit si emAi??r gruaje ai???Klodianaai??? dhe prapAi?? tAi?? tAi?? kapAi?? burri nAi?? flagrancAi??, imagjinoni Ai??ai??i??mund tai??i??ju bAi??jAi?? krimineli kAi??tyreai???, ka shkruar administratori/ja e ai???LolitAi??sai???.Ja videoai??i??Klikoni ne reklam me poshtAi?? per te pare videon e artikullit

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: