Burri tregon ai???liveai??? tradhtinAi?? e gruas: Dashnori mAi?? merrte nAi?? telefon kur flinte me tAi?? dhe mAi?? tregonteai??i??.

NjAi?? histori e pazakontAi?? vjen sot nAi?? emisionin ai???Me zemAi??r tAi?? hapurai??? nAi?? ai???News24ai???. NjAi?? baba i ri nAi?? moshAi?? dhe vajza e tij adoleshente ndodhen nAi?? studio pAi??r tAi?? rrAi??fyer njAi?? histori skandaloze qAi?? ka ndodhur nAi?? familjen e tyre.Alfred Karaj, 34 vjeAi?? nuk e ka tAi?? lehtAi?? tAi?? tregojAi?? tradhtinAi?? bashkAi??shortore, por nAi?? kushtet qAi?? ndodhet ka zgjedhur kAi??tAi?? rrugAi??.Ai eshte ai??i??Lexo tekstin e plote duke shtypur ne hapsiren me poshte

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: