Shëndetësi

Pija magjike qAi?? i heqAi?? dhimbjet e shpinAi??s, nyejve dhe kAi??mbAi??ve

Dhimbjet e nyejve, qafAi??s, kAi??mbAi??ve, shpinAi??s etj., janAi?? tAi?? tmerrshme dhe shpeshherAi?? janAi?? rezultat i stresit, qAi??ndrimit tAi?? dobAi??t dhe stilit tAi?? pashAi??ndetshAi??m tAi?? jetesAi??s.ShpeshherAi?? njerAi??zit kanAi?? tendenca ta injorojnAi?? kAi??tAi?? dhimbje derisa dhimbja fillon tAi?? shndAi??rrohet nAi?? diAi??ka mAi?? serioze, transmeton Telegrafi. SidoqoftAi??, nAi??se veAi?? jeni nAi?? mesin e …

Artikulli i plotë »

Pija magjike qAi?? i heqAi?? dhimbjet e shpinAi??s, nyejve dhe kAi??mbAi??ve

Dhimbjet e nyejve, qafAi??s, kAi??mbAi??ve, shpinAi??s etj., janAi?? tAi?? tmerrshme dhe shpeshherAi?? janAi?? rezultat i stresit, qAi??ndrimit tAi?? dobAi??t dhe stilit tAi?? pashAi??ndetshAi??m tAi?? jetesAi??s. ShpeshherAi?? njerAi??zit kanAi?? tendenca ta injorojnAi?? kAi??tAi?? dhimbje derisa dhimbja fillon tAi?? shndAi??rrohet nAi?? diAi??ka mAi?? serioze, transmeton Telegrafi. SidoqoftAi??, nAi??se veAi?? jeni nAi?? mesin …

Artikulli i plotë »

Mendova se ishte njAi?? tjetAi??r gAi??njeshtAi??r nAi?? internet por pasi e aplikova ato thjesht u zhdukAi??n! Hoqi pAi??rgjithmonAi??ai??i??

Zakonisht, tAi?? gjitha problemet e lAi??kurAi??s shfaqen kryesisht nga konsumi i tepruar i ushqimit por edhe nga ndryshimet hormonale. Ne do ju paraqesim diAi??ka qAi?? Ai??shtAi?? bAi??rAi?? nAi?? shtAi??pi dhe do tai??i??ju ndihmojAi?? tAi?? pastroni tAi?? gjitha njollat ai??i??ai??i??e zeza nga fytyra juaj! Hidhini njAi?? sy tAi?? mirAi??! ai???Mendova se …

Artikulli i plotë »

MjekAi??t prezantojnAi?? sesi tAi?? eliminoni tAi?? gjithAi?? dhjamin e mAi??lAi??isAi?? nAi?? vetAi??m pak ditAi??. ShAi??nojeni para se tAi?? fshihet!

Dieta dhe jeta jonAi?? janAi?? arsyet kryesore pAi??r Ai??Ai??shtje dhe kushte tAi?? ndryshme shAi??ndetAi??sore. KAi??to dy shkaqe ndikojnAi?? nAi?? shAi??ndetin tuaj tAi?? pAi??rgjithshAi??m sidomos nAi?? mAi??lAi??inAi?? tuaj. MAi??lAi??ia me dhjam Ai??shtAi?? njAi?? gjendje shumAi?? e zakonshme kAi??to ditAi??. Dhimbja nAi?? pjesAi??n e sipAi??rme nAi?? anAi??n e djathtAi?? tAi?? stomakut, Ai??shtAi?? …

Artikulli i plotë »

113-vjeAi??ari zbulon sekretin e jetAi??gjatAi??sisAi?? sAi?? tij. 5 ushqimet qAi?? duhen ngrAi??nAi?? Ai??do ditAi??

Edhe pse 113 vjeAi??, Bernardo Lapallo duket po aq i ri sa njAi?? njAi??zet vjeAi??ar! Ai Ai??shtAi?? nAi?? gjendje tAi?? lAi??vizAi?? pa asnjAi?? ndihmAi?? dhe gjithashtu lexon libra e zgjidh fjalAi??kryqe, pAi??r tAi?? mbajtur mendjen nAi?? formAi??. Bernardo thotAi?? se kushdo qAi?? dAi??shiron tAi?? jetojAi?? mAi?? gjatAi?? duhet tAi?? fillojAi?? …

Artikulli i plotë »

Sindroma e rrallA� e 5-vjeA�ares qA� rritet para kohe, prindA�rit shtangen nga ndryshimet e saj / FOTO

Historia e njA� vajze 5-vjeA�are i ka lA�nA� tA� gjithA� pa fjalA� pasi ajo vuan nga njA� sindromA� e rrallA� e cila e rrit para kohe. NA�na e saj, Tam Dover, ka rrA�fyer pA�r a�?Mirrora�? se kur e bija lindi ishte njA� fA�mijA� normal, por vetA�m pas dy muajsh ajo …

Artikulli i plotë »

LamtumirA� Dentist! Ky produkt shA�ron menjA�herA� dhA�mbA�t e prishur

PA�rmes njA� medikamenti mund tA� shA�roni dhA�mbA�t e prishur Disa shkencA�tarA� nga Kinga��s College nA� LondA�r kanA� zbuluar se medikamenti i quajtur Tideglusib, i cili u jepet pacientA�ve me Alzheimer aktivizon qelizat burimore nA� qendA�r tA� dhA�mbit tA� dA�mtuar dhe pA�rshpejton shA�rimin e tA� A�arave tA� vogla dhe vrimave. a�?Pothuajse …

Artikulli i plotë »

Kjo A�shtA� ajo qA� ndodh me trupin tuaj nA�se pini vetA�m ujA� pA�r 30 ditA�

Kjo A�shtA� ajo qA� ndodh me trupin tuaj nA�se pini vetA�m ujA� pA�r 30 ditA� Uji A�shtA� njA� nga elementet jetik dhe shumA� i rA�ndA�sishA�m pA�r tA� gjithA�. NA�se do tA� pinit vetA�m ujA� pA�r njA� muaj rrjesht do tA� dallonit vetitA� e mahnitshme tA� kA�tij elementi tA� thjeshtA� dhe …

Artikulli i plotë »

Sa vA�rtet kushton jeta? Shikoni A�mimin e implantimit tA� A�do organi nA� trup

Transplantimet nuk janA� tA� rralla vetA�m pA�r shkak tA� mungesA�s sA� dhuruesve tA� organeve, por edhe pA�r shkak tA� A�mimit tA� tyre. KA�rkesat mA� tA� shtrenjta nA� mjekA�si, pa dyshim, konsiderohen edhe transplantimet tA� cilat mund tA� kushtojnA� edhe mA� shumA� se njA� milion dollarA�! A�mimi i transplantimit tA� organeve …

Artikulli i plotë »
error: