Ai??menden serbet, KAi??ngAi??tarja Ceca kAi??rkon Shqiptarin qAi?? Kishte pas lidhje me tAi?? nAi?? vitin 1998 (Video)

KAi??ngAi??tarja Serbe e njohur edhe nAi?? trojet e ShqiptarAi??ve, nAi?? njAi?? portal ka thAi??nAi?? ajo: NAi?? moshAi?? tAi?? re kisha provuar njAi?? mardhAi??nie me njAi?? Shqiptar dhe atAi?? nat e shijova si as njAi?? natAi?? tjetAi??r nAi?? jetAi??n time.Prej atAi??her nuk kam mundur ta gjej atAi?? person, kjo ngjarje ka ndodhur diku rreth vitit 1998-1999 thot ajo.Duke klikuar nAi?? reklamen mAi?? poshtAi?? keni mundesi tAi?? shikoni videon:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: