Thursday , 13 December 2018

Diplomati rus: Serbia ta marrAi?? veriun, Kosova LuginAi??n

Diplomati rus nAi?? PrishtinAi??, Andrey Y. Shugurov, Ai??shtAi?? i bindur se minoritetet nuk kanAi?? tAi?? ardhme nAi?? KosovAi??, prandaj, siAi?? thotAi?? ai, shkAi??mbimi i territoreve mes KosovAi??s dhe SerbisAi?? do tAi?? ishte opsioni mAi?? i arsyeshAi??m pAi??r tAi?? dyja palAi??t.Sipas tij, pAi??rfshirja e komunave veriore nAi?? kuadAi??r tAi?? KosovAi??s nAi?? vitin 1959 ka qenAi?? artificiale, kAi??shtu qAi?? situata duhet tAi?? kthehet nAi?? mesin e shekullit tAi?? kaluar, kur Lugina e PreshevAi??s ishte KosovAi??, e pjesa veriore Serbi. ai???Mendoj se ky do tAi?? ishte opsioni mAi?? i arsyeshAi??mai??i??Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: