DJE U VARROSEN DY VAi??LLEZAi??RIT, POR A MUND TA BESONI SE KUSH I SHKOJ SOT PAi??R NGUSHAi??LLIME FAMILJES MALOKU NGA MALISHEVA?

UdhAi??heqAi??sit mAi?? tAi?? lartAi?? tAi?? shtetit, Hashim ThaAi??i e ministri i DrejtAi??sisAi??, Abelard Tahiri, nAi?? pasditen e sotme i kanAi?? shkuar nAi?? shtAi??pinAi?? e familjes sAi?? Maloku nga fshati PlloqicAi?? i komunAi??s sAi?? MalishevAi??s, familje kjo tAi?? cilAi??s iu vranAi?? dy djemtAi??, Shani e Bahri Maloku, nAi?? pragun e shtAi??pisAi?? nAi?? orAi??t e para tAi?? sAi?? premtes.
ThaAi??i e Tahiri u zotuan se vrasAi??sit e kAi??saj ngjarje do tAi?? dalin para drejtAi??sisAi??, shkruan Gazeta Express.PlaAi??kitjet kishin qenAi?? shqetAi??sim i javAi??ve tAi?? fundit pAi??r banorAi??t e fshatit PlloqicAi?? tAi?? MalishevAi??s. Por, njAi?? e tillAi?? mbrAi??mAi?? Ai??shtAi?? shndAi??rruar nAi?? tragjedi.
Shtyp nAi?? reklam poshtAi?? dhe ju hapen pamjet:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: