Doni tAi?? dini se Ai??farAi?? karakteri keni dhe si do tAi?? jetAi?? e ardhmja juaj, mAi??sojeni kAi??tAi?? pAi??rmes horoskopit kelt

KeltAi??t e lidhnin Ai??do periudhAi?? tAi?? vitit me njAi?? pemAi?? tAi?? ndryshme. Pema, simbolikisht, pAi??rfaqAi??son jetAi??n natyrore, atAi?? qAi?? gjenerohet nAi?? mAi??nyrAi?? ciklike nAi?? tokAi??, lind, rritet dhe vdes. Sipas horoskopisAi?? kelte, Ai??do individi i pAi??rket njAi?? pemAi??, e cila flet shumAi?? edhe pAi??r karakterin e tij. Secili prej nesh ka ai???rAi??nAi??ai??? nga njAi?? pemAi??, si frut i tokAi??s dhe natyrAi??s. Gjej ai???pemAi??n tAi??nde tAi?? jetAi??sai??? duke u bazuar nAi?? datAi??n e lindjes, dhe zbulo se Ai??farAi?? thotAi?? pema jote pAi??r ty, pAi??r brumin tAi??nd dhe karakterin.
nga 23 dhjetor deri 1 janar: Pema e MollAi??s
nga 2 janar deri 11 janar: Pema e Bredhit
nga 12 janar deri 24 janar: Pema e Vidhit
nga 25 janar deri 3 shkurt: Selvia
Lexo vazhdimin ne linkun me poshte.

buy dapoxetine online LEXO NE VAZHDIM

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: