Dridhet Shpend Ahmeti:TAi?? gjithAi?? kundAi??r tij nAi?? balotazh, mund ta humbAi?? PrishtinAi??n

Kandidati i PartisAi?? Demokratike tAi?? KosovAi??s pAi??r kryetar tAi?? KomunAi??s sAi?? PrishtinAi??s, Lirak Ai??elaj, pAi??soi disfatAi?? tAi?? rAi??ndAi?? nAi?? zgjedhjet lokale tAi?? mbajtura dje. Ai??elaj u rendit nAi?? pozitAi??n e katAi??rt pAi??r kryetar tAi?? komunAi??s sAi?? PrishtinAi??s duke marrAi?? 4 mijAi?? e 610 vota, apo 5,86 pAi??r qind tAi?? votave. Deri mAi?? tani janAi?? numAi??ruar mbi 90 pAi??r qind tAi?? votave. Ai??elaj thotAi?? se PDK-ja do tAi?? vendosAi?? se kAi?? do ta mbAi??shtesAi?? nAi?? balotazh, por vetAi?? Ai??elaj e preferon Abrashin.

E i dAi??shpAi??ruar me rezultatin po shprehet vetAi?? Lirak Ai??elaj. NAi?? njAi?? prononcim pAi??r GazetAi??n Express, njAi?? ditAi?? pas zgjedhjeve tAi?? 22 tetorit, ai ka thAi??nAi?? se nuk e ka pritur njAi?? rezultat tAi?? tillAi??, ndonAi??se, sipas tij, gara pAi??r PrishtinAi??n ka qenAi?? e vAi??shtirAi??. Por, pavarAi??sisht kAi??saj, Ai??elaj Ai??shtAi?? shprehur se programi i tij pAi??r PrishtinAi??n Ai??shtAi?? mAi?? i miri.

ai???Natyrisht qAi?? nuk jam shumAi?? i kAi??naqur. UnAi?? kam qenAi?? i vetAi??dijshAi??m qAi?? po hyj nAi?? njAi?? garAi?? tAi?? vAi??shtirAi?? me njAi?? atmosferAi?? shumAi?? tAi?? vAi??shtirAi??. Shpresoj qAi?? programi im ka kontribuar sadopak pAi??r nxitjen e dialogut pAi??r tAi?? ardhmen e PrishtinAi??s. Besoj qAi?? e kam pasur njAi?? program shumAi?? tAi?? mirAi??, mAi?? i miri dhe mAi?? i realizueshmiai???, ka thAi??nAi?? Ai??elaj.

MegjithAi??kAi??tAi??, kandidati pAi??r kryetar tAi?? PrishtinAi??s nga PDK-ja Lirak Ai??elaj, shpreh preferencat e tij se Arban Abrashi nga LDK-ja duhet tAi?? qeverisAi?? me kryeqytetin.

Ai thotAi?? se Shpend Ahmeti nuk duhet ta ketAi?? edhe me njAi?? mandat tjetAi??r.

ai???UnAi?? personalisht nuk jam qAi?? tAi?? fitojAi?? VVai??i??ja, sepse unAi?? e kam pa qeverisjen tyre dhe Ai??shtAi?? gjynah pAi??r PrishtinAi??n qAi?? tAi?? vazhdojAi?? ky krim. Edhe LDK nAi?? tAi?? kaluarAi??n ka qenAi?? po ashtu keq, por me shpresAi??n qAi?? Arbani meqenAi??se Ai??shtAi?? djalAi?? i ri, mAi?? i pastAi??r dhe mund tAi?? ndryshojAi?? diAi??ka. PAi??r balotazh vendosAi?? subjekti, unAi?? e thash preferencAi??n time personale. Personalisht jam kundAi??r Shpendit. Lufta Ai??shtAi?? shumAi?? e ngushtAi?? por unAi?? do tAi?? dAi??shiroja qAi?? nAi?? kAi??tAi?? rast tAi?? fitojAi?? LDKai??i??jaai???, ka thAi??nAi?? Qelaj.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: