E Dhimshme! Nga skamja e familjes nga myku nAi?? shtAi??pi, i vdiq djali 8 vjeAi?? (Video)

Familja 5-anAi??tarAi??she Makolli nga Prishtina, jeton nAi?? kushte tAi?? vAi??shtira. Ata banojnAi?? nAi?? shtAi??pinAi?? e njAi?? pjesAi??tari tAi?? komunitetit rom. TAi?? ftohtAi??t dhe gjendja e rAi??ndAi?? sociale i shoqAi??ron ata vit pas viti.NAi??na e tre fAi??mijAi??ve, Sahadete Makolli, thotAi?? se kAi??to kushte kanAi?? bAi??rAi?? qAi?? djali i saj tetAi??vjeAi??ar kishte vdekur, ku mjekAi??t e kishin diagnostifikuar me tumor si shkak i mykut nAi?? shtAi??pi.

Sahadetja thotAi?? se pAi??rveAi??se vetAi?? Ai??shtAi?? e sAi??murAi??, njAi??jtAi?? vuan edhe burri i saj, i cili pAi??r mAi?? keq, nuk Ai??shtAi?? i aftAi?? pAi??r punAi??.Sahadetja tregon se pa ndAi??rprerAi?? ka bAi??rAi?? kAi??rkesa nAi?? KomunAi??n e PrishtinAi??s pAi??r ndihmAi??, por qAi?? nuk kanAi?? ndAi??rmarrAi?? asgjAi??.Lajmin e plote mund ta ndiqni ne video. /Gazeta Tribuna

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: