E HARROJNAi?? DASMAi??N PLAS SHERRI NE DASAi??M,TAi?? GJITHAi?? DASMORAi??T QAi??LLOJN NJAi??RI TJETRIN (VIDEO)

HarrojnAi?? dasmAi??n plas sherri ne dasAi??m,tAi?? gjithAi?? dasmorAi??t qAi??llojn njAi??ri tjetrin.
NAi?? Ai??do dasem mysafirAi??t zbukurohen, por diku edhe e teprojnAi?? e kjo mund tAi?? bAi??her edhe shkak pAi?? sherr.
Rasti i kAi??saj qAi?? ndodh nAi?? kWtAi?? dasAi??m nuk Ai??shtAi?? i vetAi??m.
KAi??shtu Ai??shtAi?? kur teprohet nAi?? gjithcka. Kliko me poshte linkun dhe shikoni ngjarjen..
VIDEO

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: