Excluzive: Miratohet ligji, patent shoferen e Kosoves Shqiperis dhe Maqedonis e njeh e gjithe evropa..

Ministri i PunAi??ve tAi?? Brendshme, Flamur Sefaj ka njoftuar sAi?? shpejti do tAi?? ketAi?? marrAi??veshje pAi??r njohjen reciproke pAi??r ndAi??rrimin e patentAi??-shoferAi??ve tAi?? KosovAi??s me patentAi??-shoferAi?? tAi?? shteteve tAi?? BE-sAi??. ai???Ministria e PunAi??ve tAi?? Brendshme Ai??shtAi?? duke punuar qAi?? nAi?? afat sa mAi?? tAi?? shkurtAi??r tAi?? kemi marrAi??veshje reciproke pAi??r njohjen ai??i?? ndAi??rrimin e patentAi??-shoferAi??ve tAi?? KosovAi??s me patentAi??-shoferAi?? tAi?? shteteve tAi?? BE-sAi?? qAi?? ende nuk e lejojnAi?? kAi??tAi?? gjAi??ai???, ka shkruar Sefaj nAi?? Facebook. Shtypeni linkun e rekljamimit me poshte dhe shikoni ligjin e miratuar..

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: