FAi??mijAi??t qajnAi?? nga uria! Edukatorja tregon Ai??ai??i??ndodh nAi?? Ai??erdhet me menunAi?? e re

Ka shkaktuar njAi?? debat shumAi?? tAi?? madh nAi?? rrjete sociale, debat i pasqyruar edhe nAi?? media nAi?? lidhje me dietAi??n ushqimore tAi?? fAi??mijAi??ve nAi?? cerdhe qAi?? Ai??shtAi?? ndryshuar nga dietologia e njohur Blerina Bombaj.

NjAi?? edukatore e cila ka vendosur tAi?? qAi??ndrojAi?? anonim pAi??r tAi?? mos i krijuar veteAi??s probleme me vendin e punAi??s, ka sqaruar disa informacione bazike sesi po ecAi??n kjo menu e re nAi?? cerdhe shkruan hashtag.al.

Infot qAi?? jep edukatorja qAi?? ushqen fAi??mijAi??t nAi?? kopshtin publik: Shtypeni linkun e rekljamimit me poshte dhe shikoni se cfar ndodhi..

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: