Fermerit nga Vitia e Kosoves, ujqit ia mbytAi??n shtatAi?? dele shumAi?? tAi?? tjera nAi?? gjendje tAi?? rAi??ndAi??

Fermerit nga fshati SadovinAi?? ujqit ia mbytAi??n shtatAi?? dele. MAi??ngjesi i sotAi??m nuk nisi mbarAi?? pAi??r fermerin Sabri Ismajli nga fshati SadovinAi?? i VitisAi??. Kopeja e deleve nAi?? fshatin SadovinAi?? tAi?? QerkezAi??ve, u sulmua nga ujqit duke ia lAi??nAi?? tAi?? mbytura shtatAi?? dele dhe 10 tAi?? tjera tAi?? lAi??nduara rAi??ndAi??. Sipas fermerit bAi??het e ditur se sulmi i ujqAi??rve nAi?? kopenAi?? e deleve ka ndodhur nAi?? orAi??t e hershme tAi?? mAi??ngjesit tAi?? sotAi??m. Sipas fermerit bAi??het e ditur se sulmi i ujqAi??rve nAi?? kopenAi?? e deleve ka ndodhur nAi?? orAi??t e hershme tAi?? mAi??ngjesit tAi?? sotAi??m, njofton PlusTv. klikoni me poshte.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: