Formohet Shteti i tretA� shqiptar. ShpA�rndaje nA�se iu gA�zove kA�tij lajmi


NesA�r nA� HagA�, Kuvendi i A�amA�risA� do ta shpallA� PavarA�sinA� dhe do ta formojA� QeverinA� me tA� gjithA� resorA�t, pA�rfshirA� edhe atA� tA� Mbrojtjes.
Sipas kryetarit tA� ShoqatA�s A�amA�ria, Festim Lato, nesA�r do tA� formohet edhe Forca MbrojtA�se e shtetit A�am.

Sipas tij, kjo po bA�het me pA�rkrahje ndA�rkombA�tare.

Lajmin e kanA� konfirmuar gazetarA� tA� RTK-sA�, tA� cilA�t janA� nA� vendin e ngjarjes.
qamer

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: