HorrorAi?? ne KukAi??s te ShqipAi??risAi??: E djeg te gjalle gruan vetAi??m sepse nukai??i??( VIDEO )

NjAi?? ngjarje e rAi??ndAi?? ka ndodhur nAi?? KukAi??s. NjAi?? grua Ai??shtAi?? djegur dhe Ai??shtAi?? dAi??rguar nAi?? gjendje tAi?? rAi??ndAi?? nAi?? spitalin e LezhAi??s. Nga raportimet e para mAi??sohet se gruaja ka djegie tAi?? rAi??nda nAi?? trup.MjekAi??t nAi?? spitalin e LezhAi??s kanAi?? vlerAi??suar se e plagosura ka nevojAi?? pAi??r mjekim tAi?? specializuar, kAi??sisoj gruaja po transportohet menjAi??herAi?? drejt kryeqytetit.Duke klikuar ne rekklamm me poshtAi?? lexoni me shumAi?? informacione nga ky artikullai??i??ai??i??

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: