Humbi 12 kilogramAi?? nAi?? vetAi??m 14 ditAi??, e gjitha falAi?? kAi??saj diete tAi?? mahnitshme!

Plani i dietAi??s ideale ju lejon tAi?? hani dhe tAi?? pini shumAi??. GjAi??ja e vetme qAi?? duhet tAi?? ndryshoni Ai??shtAi?? lloji i ushqimit qAi?? hani. Kjo dietAi?? bazohet nAi?? fuqinAi?? e limonit nAi?? sistemin tuaj pAi??r tAi?? djegur shumAi?? yndyrAi??.

Ja Ai??farAi?? duhet tAi?? hani pAi??r kAi??tAi?? dietAi??:

Dita 1:
Shtrydheni lAi??ngun e limonit nAi?? njAi?? gotAi?? ujAi??. Pijeni 3 herAi?? nAi?? ditAi?? shoqAi??ruar me ushqimin tuaj tAi?? rregullt.

Dita 2:
LAi??ng limoni me nga 2 limona nAi?? 500 ml ujAi??. NjAi?? gotAi?? do e pini nAi?? mAi??ngjes esAi??ll dhe gotAi??n e dytAi?? do e pini pas darkAi??s.

Dita 3: PAi??rsAi??risni ditAi??n e parAi??
Dita 4: PAi??rsAi??risni ditAi??n e dytAi??

Dita 5:
Pini njAi?? gotAi?? ujAi?? me limon nAi?? mAi??ngjes. Pastaj hani shumAi?? perime. PAi??r darkAi?? hani fruta dhe sallatAi?? perimesh. PAi??rfundojeni ditAi??n me njAi?? gotAi?? ujAi?? me limon.

Dita 6: PAi??rsAi??risni ditAi??n e dytAi??.

Dita 7: PAi??rsAi??risni ditAi??n e pestAi??.

Pra kjo Ai??shtAi?? ajo qAi?? duhet tAi?? bAi??ni nAi?? 7 ditAi??. NAi?? 7 ditAi??t e ardhshme, pAi??rsAi??riteni prapAi?? kAi??tAi?? plan dhe nAi?? vetAi??m 22 javAi??, do tAi?? shihni shtresat dhjamore qAi?? do tAi?? jenAi?? zhdukur nga trupi juaj!/

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: