Ja kush Ai??shtAi?? mashkulli qAi?? e ai???shkatAi??rronai??i?? njAi?? femAi??r nAi?? shtrat (Video)

Arritja e kAi??naqAi??sisAi?? seksuale pAi??r njAi?? femAi??r nuk Ai??shtAi?? gjithmonAi?? aq e lehtAi??. Studime tAi?? ndryshme kanAi?? treguar se gratAi?? janAi?? shumAi?? komplekse dhe kanAi?? nevojAi?? pAi??r faktorAi?? tAi?? ndryshAi??m pAi??r tAi?? arritur kAi??naqAi??si gjatAi?? marrAi??dhAi??nieve intime. Por tAi?? njAi??jtAi??t studiues kanAi?? identifikuar gjithashtu se cilat janAi?? karakteristikat qAi?? duhet tAi?? ketAi?? njAi?? mashkull qAi?? tAi?? jetAi?? nAi?? gjendje tAi?? kAi??naqAi?? gruan e tij, duke e Ai??uar atAi?? nAi?? majAi??n e kAi??naqAi??sisAi?? ai??i?? dhe, nuk do ta besoni, nuk ka tAi?? bAi??jAi?? me bukurinAi??. AtAi??herAi??, Ai??farAi?? lloj mashkulli mund tAi?? kAi??naqAi?? mAi?? mirAi?? gratAi??:Videon mund ta shikoni duke shtypur poshte rekklammm, mos e humbisni:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: