Ja kush janAi?? dashnoret e deputetAi??ve shqiptarAi??, disa e pranojnAi?? vetAi?? (Foto)


TAi?? dashurat e deputetAi??ve e ministrave kanAi?? qenAi?? nAi?? qendAi??r tAi?? diskutimeve tAi?? politikAi??s para pak kohAi??sh. Pas akuzave tAi?? BerishAi??s, se ministrat shkonin me tAi?? dashurat e tyre nAi?? njAi?? hotel mjaft luksoz nAi?? jug, aludimet pAi??r emra konkret kanAi?? qenAi?? tAi?? shumta.
Por cilat janAi?? tAi?? dashurat e politikanAi??ve shqiptarAi??? Deri tani disa prej tyre e kanAi?? pranuar, madje kanAi?? rrAi??fyer hera-herAi??s edhe qAi?? kanAi?? marrAi?? dhurata, apo oferta tAi?? turpshme nga deputetAi??t.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: