Ja sa Ai??shtAi?? rritur vajza e Jasharajve, Sala, dhe sa e bukur Ai??shtAi?? (Foto)

Vajza e bukur e Jasharajve, Sala Jashari tashmAi?? Ai??shtAi?? rritur dhe ka arritur qe pAi??r vetAi??n e saj tAi?? siguroj njAi?? profesjon dhe njAi?? tAi?? ardhme mjaftAi?? tAi?? ndritur.

Ajo Ai??shtAi?? lindur pas luftAi??s dhe trashegon emrin e gjyshAi??s sAi?? saj Sala Jasharit.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: