Jo vetAi??m mjekra, kAi??to janAi?? 15 veprimet dhe gjAi??rat tek meshkujt qAi?? femra nuk mund tai??i??i rezistojAi??

Ai??do individ ka zakonet e tij tAi?? Ai??uditshme, por rastis edhe qAi?? tAi?? jenAi?? tipari i tyre karakteristik. NdonjAi??herAi?? gratAi?? nuk mund tai??i??i rezistojnAi?? disa gjAi??rave qAi?? bAi??jnAi?? burrat ose disa prej pjesAi??ve tAi?? tyre trupore.
Ne tAi?? gjithAi?? jemi tAi?? ndryshAi??m dhe unik nAi?? stilin tonAi??. Meshkujt besohet tAi?? jenAi?? gjinia e vAi??shtirAi??, por ka disa veprimtari tAi?? tyre qAi?? gratAi?? nuk i rezistojnAi?? dot.
Rezulton se gratAi?? nAi?? tAi?? vAi??rtetAi?? i pAi??lqejnAi?? tAi?? njAi??jtat karakteristika tAi?? Ai??uditshme tek meshkujt nga damarAi??t e parakrahAi??ve deri tek dashuria pAi??r kafshAi??t.
Le tai??i??i hedhim njAi?? sy gjAi??rave dhe veprimeve tAi?? burrave qAi?? gratAi?? nuk u rezistojnAi??.
1.BuzAi??t
BuzAi??t janAi?? gjAi??ja e parAi?? qAi?? gratAi?? vAi??rejnAi?? tej njAi?? burrAi??. Kur ata kanAi?? buzAi?? tAi?? buta dhe tAi?? plota kjo Ai??shtAi?? si njAi?? qershi mbi tortAi??, pasi mbi tAi?? gjitha kjo do tAi?? thotAi?? se ata puthin mirAi?? sipas tyre.
2.DamarAi??t nAi?? parakrahAi?? qAi?? u japin bukuri muskujve
Muskuloziteti arrihet vetAi??m me ushtrime tAi?? rregullta dhe reduktim tAi?? yndyrAi??s nAi??nlAi??kurore, qAi?? do tAi?? thotAi?? se burrat me kAi??ta damarAi?? tAi?? dalAi?? janAi?? fizikisht tAi?? fortAi?? dhe shumAi?? muskuloz. Pra shkoni nAi?? palestAi??r djema, jo vetAi??m qAi?? do jeni tAi?? shAi??ndetshAi??m, por edhe do dukeni seksi.
3.Kur di tAi?? gatuajAi??
Ushqimi i mirAi?? Ai??shtAi?? njAi?? nxitAi??s i marrAi??dhAi??nies, por kur njAi?? burrAi?? di tAi?? gatuajAi?? dijeni qAi?? gruaja nuk e lAi??shon kurrAi??.
4.Ndrojtja
GratAi?? kanAi?? qejf kur dikush rreth tyre ndjen ndrojtje dhe shfaq ndjesi turpi. Besimi konsiderohet seksi, por njAi?? drojAi?? e vogAi??l Ai??shtAi?? gjithashtu tAi??rheqAi??se./Shiko videon e plote per me shume:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: