KAi??ngAi??tarja shqiptare pAi??rballet nAi?? gjyq me futbollistin e Milanit, kjo Ai??shtAi?? arsyeja

Ai??alhanoglu, i ftuar pAi??r tAi?? dAi??shmuar, pranoi se kishte pasur raporte seksuale me kAi??ngAi??taren shqiptare, por se kishte qenAi?? i kujdesshAi??m. ai???Filloi nAi?? vitin 2013, kur luaja te Hamburgu.

Kishim njAi?? miqAi??si tAi?? ngushtAi?? dhe pastaj edhe fjetAi??m bashkAi??. UnAi?? kam qenAi?? gjithmonAi?? i kujdesshAi??mai???, deklaroi sot futbollisti i Milanit nAi?? sallAi??n e gjyqit.

Anita Latifi, njAi?? kAi??ngAi??tare shqiptare e njohur nAi?? Gjermani pAi??r pjesAi??marrjen e saj nAi?? spektaklin ai???DSDSai???, sot Ai??shtAi?? paraqitur pAi??rballAi?? njAi?? jurie krejt ndryshe nga ato me tAi?? cilat Ai??shtAi?? mAi??suar nAi?? karrierAi??. 21-vjeAi??arja Ai??shtAi?? paraqitur para njAi?? trupe gjykuese pAi??r akuzAi??n e shantazhit ndaj futbollsitit tAi?? njohur turk Hakan Ai??alhanoglu.

Sipas akteve tAi?? akuzAi??s, Latifi me ndihmAi??n e gazetarit Abdel H., kishin tentuar tAi?? mashtronin futbollistin i cili nAi?? atAi?? periudhAi?? aktivizohej me Leverkusenin.

NAi?? sallAi?? u paraqitAi??n provat se gazetari kishte telefonuar menaxherin e lojtarit dhe i kishte kAi??rkuar 250 mijAi?? euro dAi??mshpAi??rblim nAi?? emAi??r tAi?? shqiptares, duke insistuar se ajo kishte abortuar.

Ai e kishte kAi??rcAi??nuar se nAi?? tAi?? kundAi??rt do tAi?? tregonte gjithAi??ka nAi?? shtypin rozAi?? nAi?? Germani.

Sipas fakteve tAi?? paraqitura sot nAi?? gjykatAi??, Anita Latifi nuk kishte qenAi?? asnjAi??herAi?? shtatzAi??nAi??. Por pasi Ai??alhanoglu kishte refuzuar tAi?? paguante, ajo kishte deklaruar nAi?? media tAi?? ndryshme se kishte qenAi?? shtatzAi??nAi?? dhe se kishte abortuar vetAi??m pas insistimit tAi?? kAi??shilltarAi??ve tAi?? lojtarit.

Si ajo, ashtu edhe gazetari, kishin mohuar shantazhin ndaj futbollistit, por prokurori insiston se ka prova tAi?? mjaftueshme pAi??r tai??i??i dAi??nuar, mbi tAi?? gjitha faktin se Latifi kishte dhAi??nAi?? dy versione tAi?? ndryshme tAi?? ngjarjes nAi??pAi??r televizione dhe gazeta.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: