Kurdi i ai???paftuarai??? futet nAi?? emision shkelAi?? hartAi??n e KosovAi??s, po shikojeni Ai??ka i ndodh pastaj

KAi??tAi?? javAi?? i ftuar nAi?? emisionin nai??i??KosovAi?? Show, Ai??shtAi?? kAi??ngAi??tari nga Kosova me famAi?? botAi??rore, Ardian Bujupi, shkruan Gazeta NewBorn. Derisa po intervistohej kAi??ngAi??tari Bujupi, njAi?? shok i tijai??i??KAi??tAi?? javAi?? i ftuar nAi?? emisionin nai??i??KosovAi?? Show, Ai??shtAi?? kAi??ngAi??tari nga Kosova me famAi?? botAi??rore, Ardian Bujupi, shkruan Gazeta NewBorn.Derisa po intervistohej kAi??ngAi??tari Bujupi, njAi?? shok i tij kurd futet nAi?? emision dhe shkelAi?? hartAi??n e KosovAi??s dhe pas kAi??tij veprimi, udhAi??heqAi??si i emisionit e nxjerrAi?? nga emisioniai??i??Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: