Ky Ai??shtAi?? emri dhe mbiemri i vAi??rtetAi?? i Vali Corleones! Ja nga e trashAi??goi pasurinAi?? pAi??rrallore

Ndoshta keni menduar se Ai??shtAi?? njAi?? mafioz qe i ka krijuar paratAi?? ne mAi??nyre jo tAi?? ndershme, por e vAi??rteta Ai??shtAi?? ndryshe.Emri i tij i vAi??rtetAi?? Ai??shtAi?? Valdrinai??i??, Valdrin Sylejmani.Prince Vali Corleone qAi?? dje deshi tai??i??i largojAi?? familjarAi??t nga shtAi??pia, pasurinAi?? e ka falAi?? tyreai??i??Familja e tij e ka prejardhjen nga fshati LlashticAi?? nga komuna e Gjilanit, dhe kanAi?? rreth 50 vjet qAi?? jetojnAi?? nAi?? Gjilanai??i??Shtypni posht reklamen dhe ju hapet shkrimi i plot

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: