Ky Ai??shtAi?? personi qAi?? e paralajmAi??roi rrahjen e Feros nAi?? ai???Albiai???

Disa orAi?? para se Feros tai??i??i ndodhte mAi?? e keqja, ishte njAi?? djalAi?? i ri qAi?? paralajmAi??roi diAi??ka nAi?? Twitter.
Ai bAi??ri tAi?? ditur se rrahja e kAi??ngAi??tarit Fero do tAi?? bAi??het lajm sot nAi??pAi??r mediat e KosovAi??s. Madje, tregoi edhe se kush do ta rrahAi?? atAi??.

ai???LAJM I DITAi??S NESAi??R KA ME KON SE PLISAT E RRAHIN FERON NAi?? ALBI MALLai???, KA SHKRUAR DIAR MUSLIU NAi?? TWITTER.
NjAi?? shAi??titje e tij nAi?? ai???Albi Mallai??? u bAi?? mollAi?? sherri mes kAi??ngAi??tarit Fero dhe njAi?? grupi prej katAi??r personash tAi?? panjohur deri mAi?? tash
Shtypeni linkun e rekljamimit me poshte dhe shikoni momentin kur e rrahin feron dhe kush e rrahi ate..

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: