Me rregulla tAi?? reja, pAi??r tAi?? udhAi??tuar nAi?? BE duhet keni vetem 10 euro ne xhep

Komiteti pAi??r liri qytetare tAi?? Parlamentit Evropian sot e miratoi propozimin e Komisionit Evropian, sipas tAi?? cilit shtetasit e vendeve tAi?? treta tAi?? cilat janAi?? tAi?? liruara nga vizat pAi??r zonAi??n Shengen, nAi?? mesin e tAi?? cilAi??ve bien edhe qytetarAi??t e RepublikAi??s sAi?? MaqedonisAi??, prej vitit 2020 do tAi?? duhet tAi?? aplikojnAi?? pAi??r liri pAi??r udhAi??tim pAi??rpara se tAi?? arrijnAi?? nAi?? Bashkimin Evropian, njofton Portalb.mk.Sipas draft-rregullores tAi?? miratuar sot, shtetasit tAi?? cilAi??t nuk janAi?? anAi??tarAi?? tAi?? BE-sAi?? per te shikuar rregullat klikoni linkun me poshte..

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: