Media serbe ironizon me njohjet e KosovAi??s, pyetja qAi?? vlen miliona dollarAi??sh

Sa shtete mAi?? tAi?? vAi??rtetAi?? kanAi?? njohur pavarAi??sinAi?? e KosovAi??s? Me kAi??tAi?? pyetje e nis raportin i medies serbe, Blic, pAi??r njohjet e KosovAi??s, pasi pala serbe po deklaron se njAi?? shtet e ka Ai??ai??i??njohur KosovAi??s, ndAi??rsa disa tAi?? tjera janAi?? nAi?? proces pAi??r Ai??ai??i??njohje.

Pala kosovare deklaroi se Ai??ai??i??njohja e KosovAi??s nga Surinami dhe Guinea-Bissau, ishte propagandAi?? me dokumente tAi?? falsifikuara tAi?? SerbisAi??, pasi njAi?? gjAi?? e tillAi?? nuk ka ndodhur asnjAi??herAi??, transmeton lajmi.net.

MAi?? pas, media nAi?? fjalAi?? thotAi?? se pyetja, sa shtete mAi?? tAi?? vAi??rtetAi?? kanAi?? njohur KosovAi??s, vlen miliona dollarAi??, pasi Kosova nAi?? faqen zyrtare tAi?? MinistrisAi?? sAi?? PunAi??ve tAi?? Jashtme, ka tAi?? renditura 114 shtete qAi?? mbAi??shtesin sovranitetin e vendit. NdAi??rsa, ministri i jashtAi??m serb, Ivica DaAi??iq ka pAi??rhapur propagandAi?? nAi?? Serbi se Kosova po manipulon me numrin e njohjeve, duke thAi??nAi?? se lista e njohjeve Ai??shtAi?? me e vogAi??l se 100 shtete.

MegjithAi??kAi??tAi??, javAi??n e kaluar KosovAi??n e njohur edhe njAi?? shtet i ri, Meagaskari, duke u radhitur nAi?? ranglistAi??n prej 115 shteteve qAi?? pAi??rkrahin pavarAi??sinAi?? e vendit.

Por, pAi??r SerbinAi?? do tAi?? vazhdojnAi?? tAi?? mbeten mister njohjet e KosovAi??s, sikurse Ai??shtAi?? e papranueshme qAi?? Kosova Ai??shtAi?? e pavarur.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: