Ndodh nA� KosovA�: Me vetA�m 110 euro mund ti bleni 10 metra dru tA� gatshme, ja kontakti

Komuna e Lipjanit do ta bA�jA� shitjen e masA�s drunore tA� pa prera tA� cilat gjenden nA� oborrin e komunA�s sA� Lipjanit.

NA� shitje do tA� jenA� disa drunj tA� pishave vajmuthi sasia e tA� cilave arrin deri nA� 113 metA�r kub. Si dhe pisha tA� zeza. NjA� metA�r kub e pishave vajmuthi do tA� kushtojA� 9 euro e 49 cent, kurse e pishA�s sA� zezA� metA�r kubi do tA� kushtojA� rreth 40 euro..per te kontaktuar kliko ne reklam edhe merre numrin ke 15 minuta kohe sepse eshte e limitume.. kliko tek reklama merre numrin thirre menihere!

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: