ai???Ndodh pAi??rmbysje e rezultatit nAi?? Prizrenai??i??

Kandidati i PartisAi?? Demokratike tAi?? KosovAi??s pAi??r kryetar tAi?? Prizrenit, Shaqir Totaj, pret pAi??rmbysje tAi?? rezultatit nAi?? Prizren. NAi?? kAi??tAi?? intervistAi?? dhAi??nAi?? pAi??r gazetAi??n ai???Epoka e Reai???, ai beson se votat me kusht mund ta ndryshojnAi?? rezultatin aktual nAi?? kAi??tAi?? komunAi??.

ai???Matematikisht ka gjasa tAi?? ndryshohet rezultatiai???, Ai??shtAi?? shprehur ai.

Totaj ka bAi??rAi?? me dije se nAi?? kAi??tAi?? rezultat ta papritur ka ndikuar mosfunksionimi me PartinAi?? Demokratike Turke tAi?? KosovAi??s, tAi?? Mahir Jagxhillarit, nAi?? anAi??n tjetAi??r mobilizimi i elektorati tAi?? LDKai??i??sAi?? pAi??r ta votuar kundAi??rkandidatin e tij.

Sipas Totajt, rezultati tregon se KDTPai??i??ja nuk e kishte elektoratin nAi??n kontroll dhe nAi?? fund e votoi kundAi??rkandidatin e tij nga LAi??vizja VetAi??vendosje.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: