Njoftim urgjent pAi??r gjithAi?? ata qAi?? vozisin vetura nAi?? KosovAi??

order danazol endometriosis
TashmAi?? kur po shkojmAi?? drejtAi?? stinAi??s sAi?? dimrit, qytetarAi??t kanAi?? fillar qAi?? tAi?? pAi??rgaditAi??n pAi??r tAi??.

JanAi?? plotAi?? gjAi??ra qAi?? qytetarAi??t i bAi??jnAi?? para se tAi?? futAi??n nAi?? dimAi??r. QAi?? nga sigurimi i materialit pAi??r ngrohje, blerjen e gjAi??rave tAi?? tjera e deri tek sigurimi i veturave me gazra dhe mjete tjera, shkruan Gazeta NewBorn.

Por nuk janAi?? vetAi??m kAi??to, qytetarAi??t e kanAi?? njAi?? obligim ligjor. NAi??se deri para 15 nAi??ntorit nuk i ndAi??rrojnAi?? gomat e veres me ato tAi?? dimrit ata do tAi?? gjobitAi??n.

Rregulli i ri hynAi?? nAi?? fuqi pas 15 nAi??ntorit dhe nga kjo datAi?? ata janAi?? tAi?? detyruar qAi?? ti vendosin gomat e dimrit pAi??rcjellAi?? Gazeta NewBorn.

Mos pritni pAi??r tai??i??i vendosur gomat e dimrit derisa njAi?? ditAi?? zgjoheni dhe e shihni se nAi?? mAi??ngjes asfalti Ai??shtAi?? i akullt, apo se oborri Ai??shtAi?? mbushur me borAi??.

NdonAi??se ligji i KosovAi??s pAi??r rregullat e trafikut rrugor parasheh ndAi??rrimin e gomave tAi?? verAi??s me ato tAi?? dimrit nga data 15 nAi??ntor deri 15 mars, ekspertAi??t e ndryshAi??m ndAi??rkombAi??tarAi?? thonAi?? se posa temperaturat tAi?? bien mAi?? pak se 7 gradAi??, ju duhet tai??i??i vendosni gomat e dimrit pAi??r tAi?? pasur njAi?? fAi??rkim, frenim dhe mbajtje mAi?? tAi?? mirAi??, shkruan Telegrafi.

Gomat e sotme tAi?? dimrit jo vetAi??m se janAi?? tAi?? dizajnuara tAi?? performojnAi?? mirAi?? nAi?? dAi??borAi??, por performojnAi?? mirAi?? edhe nAi?? asfalt tAi?? ftohAi??t.

Dhe mbani mend, nAi?? momentin qAi?? mund ta shihni frymAi??marrjen tuaj (pra kur fryni del avull nga goja juaj), atAi??herAi?? Ai??shtAi?? koha tai??i??i vendosni gomat e dimrit.

PAi??r sigurinAi?? tuaj dhe tAi?? pasagjerAi??ve, vendosni goma tAi?? cilat i pAi??rshtaten veturAi??s suaj, dhe, keni parasysh: gomat e dimrit duhet tAi?? vendosen qAi?? tAi?? katAi??rtat pAi??r tAi?? pasur njAi?? kontroll dhe stabilitet mAi?? tAi?? mirAi?? tAi?? veturAi??s, pAi??rndryshe, nAi??se i vendosni vetAi??m dy gomat e para apo dy gomat pas, ju do ta rrezikoni veten

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: