Nuk do ta besonit por emri i vAi??rtetAi?? i Linda MorinAi??s Ai??shtAi?? Fexhrie, por a e dini se nga cili qytet vjen?

tegretol brand vs generic Prazosin costco
Kush Ai??shtAi??? Nga vjen? Si quhet tamam? Ai??shtAi?? kAi??shtu apo vetAi??m po luan? Cila Ai??shtAi?? historia e vAi??rtet e vajzAi??s me Ai??ifteli? Ka kaq shumAi?? pyetje dhe shumAi?? pak pAi??rgjigje rreth LindAi??s, qAi?? disa pretendojnAi?? se quhet Fexhrije, qAi?? disa thonAi?? se Ai??shtAi?? nga rrafshi i Dukagjinit, disa nga Drenica, Podujeva, Vushtrriaai??i??, shkruan ai???Kosovarjaai???.

Edhe ajo vetAi?? ta pAi??shtjell shumAi?? kAi??tAi?? punAi??, duke mos u dhAi??nAi?? drejtimin e duhur pAi??rgjigjeve qAi?? i vijnAi?? si shigjetAi??.

Realisht quhet Fexhrie Igrishta dhe Ai??shtAi?? nga Dumnica e Llapit, atje ku edhe i rrit domatet bio.
Linda ka qenAi?? dhe Ai??shtAi?? nAi?? tAi?? gjitha emisionet, gazetat e portalet. Pse? A thua se ju pAi??lqen njerAi??zve ta dAi??gjojnAi?? tek kAi??ndoj me Ai??ifteli, tek dridhet e pAi??rdridhet, apo Ai??shtAi?? ku Ai??shtAi?? pa ndonjAi?? arsye. HAi???/Kosovarja/

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: