PAi??rsAi??ritet historia e dronit nAi?? stadium. NdAi??rpritet ndeshja nAi?? Bosnje (Video)

Diovan prices
Historia e dronit pAi??rsAi??ritet, por kAi??tAi?? herAi?? jo nga shqiptarAi??t dhe as nAi?? mes tAi?? SerbisAi?? edhe pse ideja ishte e njAi??jtAi?? me atAi?? qAi?? ndodhi para tre vitesh nAi?? ndeshjen qAi?? KombAi??tarja shqiptare luante me SerbinAi?? nAi?? Beograd, ku u ngrit njAi?? dron, nAi?? tAi?? cilin valvitej flamuri ku si mbishkrim kishte tAi?? shkruar “Autochthonous”.
DiAi??ka e tillAi?? ka ndodhur nAi?? stadiumin e Mbostarit nAi?? Bosnje-HercegovinAi??, ku luhej takimi mes Zrinsit dhe SarajevAi??s, njAi?? derbi i cili u mbyll me fitoren e SarajevAi??s me rezultatin 1-2.
GjatAi?? zhvillimit tAi?? takimi, ka ndodhur edhe njAi??jta skenAi?? qAi?? ndodhi nAi?? Serbi tre vite mAi?? parAi??, Ai??shtAi?? ngritur njAi?? dron, me flamurin e KroacisAi??, i cili ishte njAi?? provokim i rAi??ndAi?? pAi??r ekipin e SarajevAi??s, pasi Ai??shtAi?? ndalur me kushtetutAi??n e Bosnjes.
Ndeshja Ai??shtAi?? ndAi??rprerAi?? pAi??r pak minuta, derisa droni Ai??shtAi?? larguar nga fusha sAi?? bashku me flamurin, mAi?? pas u zhvilluar normalisht takimi, por situata e krijuar, u ka sjellAi?? tAi?? githAi??ve nAi?? mAi??ndje edhe njAi??herAi?? situatAi??n e krijuar nAi?? Beograd, takim nga i cili KombAi??tarja shqiptare mori fitoren nAi?? tavolinAi?? 3-0, pas kalimit tAi?? Ai??Ai??shtjes sAi?? CAS.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: