Po pastronte shtAi??pinAi?? nga pAi??rmbytjet, pickohet nga gjarpri

ai???Jemi tAi?? zhytyr nAi?? ujAi?? dhe nuk kemi asnjAi?? ndihAi??m nga askush, ju lutem na ndihmoni, njAi?? nga pjesAi??tarAi??t e familjes sime Ai??shtAi?? pickuar nga gjarpriai???.

Nuk kanAi?? mjaftuar pAi??rmbytjet, mungesa e energjisAi?? elektrike dhe i ftohti pAi??r njAi?? familje nAi?? MurqinAi?? tAi?? FushAi??-KrujAi??s..Per te shikuar videon shtype reklamen posht kujdes pamjet:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: