Po vjen Super HAi??na, a e dini Ai??farAi?? do tAi?? na shkaktojAi???

Super HAi??na pritet tAi?? ndodhAi?? javAi??n e ardhshme, mAi?? 3 dhjetor.

Fenomeni i bukur dhe i rrallAi?? natyror pAi??r herAi?? tAi?? fundit ndodhi mAi?? 14 nAi??ntor tAi?? vitit 1948.

Ishte astrologu Richard Nolle, i cili nAi?? vitin 1979 solli edhe shpjegimin e parAi?? tAi?? kAi??tij fenomeni.

Ai shpjegoi se ky fenomen Ai??shtAi?? ai???njAi?? hAi??nAi?? e plotAi?? qAi?? vjen nAi?? kAi??ndin mAi?? tAi?? afAi??t me TokAi??nai???.

E sa i pAi??rket pasojave, Super HAi??na pritet tAi?? shkaktojAi?? batica dhe zbatica mAi?? tAi?? fuqishme qAi?? do tAi?? dallohen nAi?? vendet bregdetare qAi?? lagen nga Oqeani Paqsor dhe Atlantik.

HerAi??n tjetAi??r kur pritet tAi?? ndodhAi?? ky fenomen do tAi?? jetAi?? 25 nAi??ntori i vitit 2034.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: