PRA URIME KOSOVAi??, SHQIPAi??RI, MAQEDONI, NGA 1 MARSI 2018 QYTETARAi??T DO TAi?? PUNOJNAi?? NAi?? GJERMANI PA PASAPORTAi?? TAi?? BE-SAi??, JA DETAJET

QytetarAi??t e ShqipAi??risAi??, KosovAi??s, MaqedonisAi??, Kosoves, SerbisAi?? dhe Bosnje HercegovinAi??s nga 1 Mars 2018 do tAi?? munden tAi?? punojnAi?? legalisht nAi?? Gjermani vetAi??m me dokumente tAi?? shteteve tAi?? tyre, respektivisht pa pasur pasaportAi?? tAi?? BE-sAi??. Ky informacion Ai??shtAi?? shpallur zyrtarisht nga Merkel ku thot se qytetarAi??t do tAi?? mund tAi?? punojnAi?? nAi?? vendin mAi?? tAi?? zhvilluar tAi?? BE-sAi??, mos e humbisni kAi??tAi?? rast, aplikimi Ai??shtAi?? shumAi?? thjesht, shtypni posht mbi rekljamenn pastaj mund te aplikoni.. suksese!

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: