RrAi??fen Vajza Shqiptare: Dola njAi?? natAi?? nAi?? oborr, kur Ai??ai??i??tAi?? shoh? Kunata mAi?? bAi??ri tAi?? dridhem kur e pashai??i??

Kjo Ai??shtAi?? historia e rrAi??fyer. ai???Jam shumAi?? e mAi??rzitur dhe kjo dilemAi?? po mAi?? merr frymAi??n.Jam njAi?? vajzAi?? pukjane dhe kam njAi?? familje tAi?? mrekullueshme. Kam njAi?? vAi??lla qAi?? sai??i??ma ka kush, me punAi?? tAi?? mirAi?? dhe njAi?? shkollAi?? qAi?? e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale. NjAi?? natAi?? dAi??gjova zhurma nAi?? oborr. ThashAi?? Ai??farAi?? tAi?? ketAi?? bAi??rAi?? vaki. Dal dhe kur e pash kunatAi??n ai??i??ai??i??shtypni posht reklamenn dhe ju hapet teksti i plote:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: