RrAi??nqethAi??se! Ky ishte amaneti i fundit i Veselit pak para se ta mbyste vetAi??n

ai???Grua bAi??ma hallall pAi??r Ai??do gjAi??ai??i??, kAi??to kanAi?? qenAi?? fjalAi??t dhe porosia e fundit e 45-vjeAi??arit nga komuna e Skivjanit tAi?? GjakovAi??s, para se ta vriste veten tAi?? premten qAi?? shkoi, nAi?? oborrin e shtAi??pisAi?? sAi?? motrAi??s sAi?? tij. Gazeta Express tAi?? martAi??n ka qAi??ndruar nAi?? familjen e viktimAi??s, si dhe nAi?? vendin e punAi??s, ku ai kishte punuar deri nAi?? muajin janar tAi?? kAi??tij viti. Ata kanAi?? rrAi??fyer rreth ngjarjes. Motivet qAi?? e Ai??uan 45-vjeAi??arin drejt kAi??tij akti nuk dihen. NdAi??rkohAi??, Policia e shtetit po i vazhdon hetimet rreth kAi??saj ngjarje tAi?? rAi??ndAi??.Shtyp rekklamm shiko videon e plote kujdes pamjet:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: