RrugA�t e KosovA�s janA� tA� kalueshme

TA� gjitha rrugA�t janA� tA� kalueshme Ministria e InfrastrukturA�s ka bA�rA� tA� ditur se tA� gjitha rrugA�t qA� janA� nA�n pA�rgjegjA�si tA� kA�saj ministrie janA� tA� kalueshme, pavarA�sisht rA�nies sA� borA�s gjatA� natA�s sA� kaluar.

Ministri Pal Lekaj ka njoftuar se Ministria e InfrastrukturA�s ka angazhuar tA� gjithA� drejtorA�t qA� tA� jenA� nA� krye tA� detyrA�s dhe bashkA� me kompanitA� pA�rgjegjA�se pA�r mirA�mbajtjen e rrugA�ve tA� mos lejojnA� asnjA� befasi, e cila mund ta��iu shkaktojA� probleme qytetarA�ve gjatA� lA�vizjes sA� tyre nA� komunikacion. a�?TA� gjitha rrugA�t qA� janA� nA�n pA�rgjegjA�si tA� ministrisA� janA� tA� kalueshme. NA� rrugA�t kodrino -malore A�shtA� intervenuar, si nA� akset rrugore PejA� a�� KullA�, PejA� a�� RugovA�, KaA�anik a�� Hani i Elezit ka pasur rrA�shqitje tA� gurA�ve tA� cilA�t janA� pastruar, BrezovicA�, PrevallA�, GlloboA�icA� dhe Zhur-Dragash. A�shtA� intervenuar dhe po vazhdon puna nA� largimin e drurA�ve tA� rrA�zuar nga erA�rat e fuqishme nA� drejtimet, Dragash-RestelicA�, Dragash a�� Brod dhe Dragash a�� ZaplluzhA�a�?, thuhet nA� komunikatA�n e MinistrisA� sA� InfrastrukturA�s.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: