Sapo u Konfirmua! URIMEai??i??Ska MAi?? Pritje PAi??r VizAi?? TAi?? GjermanisAi??, Tani TAi?? GjithAi?? ShqiptarAi??t Mund TAi?? PunojnAi?? Atje!

NAi?? Gjermani numri i vizave tAi?? punAi??s pAi??r shqiptarAi??, nga ShqipAi??ria, Kosova, Maqedonia, boshnjakAi?? dhe tAi?? tjerAi?? nga Ballkani Ai??shtAi?? rritur me 70% nAi?? tetAi?? muajt e parAi?? 2017. ai???Die Weltai??? i ka kushtuar sot dy artikuj temAi??s sAi?? punAi??simit tAi?? tAi?? huajve nAi?? Gjermani. NjAi?? punAi?? nAi?? Gjermani, shumAi?? njerAi??z nAi?? vendet e Ballkanit PerAi??ndimor e shohin kAi??tAi?? si tAi?? vetmen rrugAi??dalje nga papunAi??sia nAi?? atdheun e tyre, kAi??shtu qAi?? mos e humbisni edhe ju kAi??tAi?? rast, Aplikimi Ai??shtAi?? shumAi?? thjeshtAi??, dhe vlen pAi??r tAi?? gjithAi?? shqiptarAi??t, PAi??r mAi?? shumAi?? shtypni poshte reklamen dhe ju hapen detajet pAi??r aplikim:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: