Shokon balerina e njohur e ai???Stopai??? I dalin tAi?? gjitha nAi?? shesh nAi?? emision ai???liveai??i??! (Pamje Exluzive)

Modelja Alesia Bami tashmAi?? Ai??shtAi?? njAi?? nga velinat e emisionit ai???Stopai???.
MegjithatAi?? gjatAi?? emisionit tAi?? sotAi??m duket se ajo ka patur njAi?? incident me fundin.
NAi?? njAi?? Ai??ast qAi?? Ai??shtAi?? fokusuar nga kamera ajo ka qenAi?? nAi?? njAi?? moment tAi?? papAi??rshtatshAi??m ku i ka treguar tAi?? gjitha pasi fundi i ishte ngriturai??i??Shtype reklamen me poshte per te pare momentin e rendesishem ku i asaj i shihen te gjithe.

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: