SHOKUESE : Bin Laden Ai??shtAi?? gjallAi??, ai jeton dikund afAi??r ShqiperisAi??, ne ai??i?? (VIDEO)

Ish-punonjAi??si i CIA-s, Eduart Snowden, ka thAi??nAi?? qAi?? ka prova qAi?? demonstrojnAi?? qAi?? Osama Bin Laden, qAi?? thuhet se Ai??shtAi?? vrarAi?? nAi?? Pakistan nAi?? vitin 2011 nga forcat militare amerikane, Ai??shtAi?? akoma i gjallAi?? dhe nAi?? gjendje tAi?? mirAi?? shAi??ndetAi??sore.ai???Osama Bin Laden ka qenAi?? njAi?? nga punonjAi??sit mAi?? eficentAi?? tAi?? CIA-s pAi??r njAi?? kohAi?? tAi?? gjatAi??. KanAi?? organizuar vdekjen e tij tAi?? rreme, nAi?? bashkAi??punimin me shAi??rbimin sekret tAi?? Pakistanit.Shtyp nAi?? (reklam) poshtAi?? dhe ju hapet video:

Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Ditari:
error: