Arkivat e etiketimeve fundit

Lajmi fundit: Rrahje e madhe mes Sinpatizantve te PDKs dhe AKRs nAi?? Mitrovic 2 persona jan …

Festa nAi?? MitrovicAi?? ka eskaluar nAi?? dhunAi?? fizike mes sipmatizantAi??ve tAi?? dy partive. NAi?? MitrovicAi?? janAi?? rrahur mes vete simpatizantAi?? tAi?? PDK-sAi?? dhe AKR-sAi??. PAi??r kAi??tAi?? kanAi?? ndAi??rhyrAi?? edhe njAi??sia speciale e policisAi?? sAi?? KosovAi??. KujtojmAi?? qAi?? PDK dhe AKR pritet tAi?? shkojnAi?? nAi?? balotazh nAi?? MitrovicAi??.

Artikulli i plotë »

Lajmi Fundit: Rezultatet e fundit pAi??r secilAi??n komunAi??

NAi?? shtatAi?? komunat kryesore do tAi?? ketAi?? balotazh. KAi??tAi?? e ka konfirmuar Baton Haxhiu, i cili ka publikuar Exit Pollai??i??in pAi??r PrishtinAi??n, Prizrenin, Gjilanin, Ferizajn, MitrovicAi??n, PejAi??n e GjakovAi??n Arban Abrashin e LDKai??i??sAi?? thot qe.. NAi?? PejAi??, kandidati i LDKai??i??sAi?? Gazmend Muhaxheri Ai??shtAi?? afAi??r tAi?? kalojAi?? pa balotazh derisa i …

Artikulli i plotë »

E fundit harroni zgjedhjet nAi?? KosovAi?? / Tronditet ShqipAi??ria , sapo ndodhi ka tAi?? vdekur e tAi?? plagosur ai??i??

Dy persona kanAi?? mbetur tAi?? plagosur dhe disa te vdekur pas tAi?? shtAi??nave me armAi?? zjarri nAi?? ShAi??ngjin tAi?? LezhAi??s. Policia e LezhAi??s bAi??n me dije se, njAi?? prej tAi?? plagosurve Ai??shtAi?? K.B 50 vjeAi??, ndAi??rsa personi tjetAi??r nuk Ai??shtAi?? identifikuar ende. Nuk dihen shkaqet e konfliktit, por policia ka …

Artikulli i plotë »

LAJM I FUNDIT / Plas bombAi??n ish deputeti per Tahirin , Neser do te ai??i??

Ka njAi?? rregull nAi?? njAi?? proces ndAi??rkombAi??tar tAi?? tAi?? provuariit: ai???Mos gjyko pAi??r tAi?? akuzuarin; sepse, me ato qAi?? ke gjykuar ti kundAi??r, mund tAi?? akuzoheshai???. Po, pse deshAi??n kAi??to ditAi?? tAi?? dyja palAi??t tAi?? hynin pAi??r ministrin Tahiri nAi?? njAi?? lojAi?? qAi?? nuk e kishin nisur ato? Ciceroni na …

Artikulli i plotë »

LAJM I FUNDIT / Tronditet Shqiperia , sapo ndodhi ka te vdekur e te plagosur ai??i?? / FOTO

Dy persona kanAi?? mbetur tAi?? plagosur dhe disa te vdekur pas tAi?? shtAi??nave me armAi?? zjarri nAi?? ShAi??ngjin tAi?? LezhAi??s. Policia e LezhAi??s bAi??n me dije se, njAi?? prej tAi?? plagosurve Ai??shtAi?? K.B 50 vjeAi??, ndAi??rsa personi tjetAi??r nuk Ai??shtAi?? identifikuar ende.Nuk dihen shkaqet e konfliktit, por policia ka mbAi??rritur …

Artikulli i plotë »

Lajmi i fundit ai??i??luftAi?? nAi?? TiranAi?? pran shtepis se Saimir Tahirit 4 tAi?? plagosur dhe 2 polic te vrar (VIDEO)

NjAi?? ngjarje e rAi??ndAi?? ka ndodhur para pak minutash nAi?? kryeqytet pran shtepis se Saimir Tahirit. Pas njAi?? sherri janAi?? plagosur katAi??r persone me armAi?? zjarri. MAi??sohet se tAi?? plagosurit janAi?? jashtAi?? rrezikut pAi??r jetAi??n, ndersa dy policet jan vrar duke dashur tu ndihmojn te plagosurve por mediat raportuan se …

Artikulli i plotë »
error: