Arkivat e etiketimeve gjaku

I ngrin gjaku tek Gjiri i Lalzit, gjarpri i kalon tek kA�mbA�t dhe e kafshon , KUJDES PAMJE TE RENDA / VIDEO

Siguria nA� plazhet tona, sikurse edhe e kemi paraqitur mA� parA�, A�shtA� nA� nivelet minimale. KA�tA� e kanA� treguar edhe rastet e mbytjes sA� shumA� personave brenda pak ditA�sh. Me sa duket njA� tjetA�r problem po aq shqetA�sues po shfaqet nA� qytetin e DurrA�sit dhe mA� konkretisht nA� Gjirin e …

Artikulli i plotë »

A e dini pse njerA�zit me grup gjaku O janA� specialA�?

Grupi i gjakut mund tA� tregojA� shumA� pA�r tA� fshehtat e karakterit tuaj. VetA�m nA�pA�rmjet njA� analize tA� thjeshtA� tA� gjakut do tA� mund tA� kuptoni se A�farA� tregon ai pA�r anA�n e ndritur dhe tA� errA�t tA� personalitetit tA� dikujt, pA�rcjellA� arbresh JanA� katA�r grupe kryesore tA� gjakut A, …

Artikulli i plotë »
error: