Arkivat e etiketimeve humbur

Në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë vajzat e reja? Përgjigjet që do iu lënë pa fjalë (Video)

Virgjëria mbetet një temë mjaft e diskutueshme në shoqëri dhe në vendin tonë konsiderohet ende si një temë tabu. Mirëpo, duket se vende të tjera, e kanë tejkaluar këtë problem. Rasti më konkret në Amerikë, ku duket se vajzat apo djemtë nuk e kanë fare problem të tregojnë moshën e …

Artikulli i plotë »
error: