Arkivat e etiketimeve islam

Ja A�farA� thuhet nA� Islam pA�r fundin e botA�s, kA�to janA� shenjat qA� zoti do ta��ua dA�rgojA� njerA�zve. ShumA� kanA� ndodhur

Prej shumA� vitesh janA� bA�rA� parashikime nga personazhe tA� ndryshA�m, se kur dhe i do tA� vijA� fundi i botA�s, por sot shumA� prej kA�tyre parashikimeve kanA� rezultuar false. NdA�rkohA� qA� edhe nA� librin e shenjtA� tA� Kuranit A�shtA� parashikuar se kur do tA� vijA� fundi i botA�s. Ndryshe nga …

Artikulli i plotë »

Flet shqiptari i kthyer nga Siria: Atje nuk ka Islam atje bëhet luftë për para dhe pushtet

“Në Siri nuk luftohet në emër të Zotit, por për para dhe pushtet”. Me këtë konkluzion ka arritur në përfundim një prej luftëtarëve shqiptarë, M. A., i cili ka luftuar në Siri, në radhët e grupimit islamik “Al ­Nusra”. Në një intervistë për gazetën “Shekulli”, 35­vjeçari nga Puka tregon gjithë …

Artikulli i plotë »
error: