Thursday , 13 December 2018

Arkivat e etiketimeve kosova

LAJMI FUNDIT: Tronditet KOSOVA SA�rbA�t kan hyr nA� Mushtisht

AutobusA�t me serbA�, tA� pA�rcjellur nga Policia e KosovA�s, sapo janA� tA�rhequr nga qA�ndrimi nA� pritje pA�r tA� hyrA� nA� fshatin Mushtisht. Ata janA� kthyer mbrapa nA� pamundA�si pA�r tA� rrezikuar qA� tA� futen nA� fshatA�, pA�r shkak se situata pA�rbrenda fshatit A�shtA� e tensionuar si pasojA� e protestuesve qA� …

Artikulli i plotë »

Tronditet Kosova: NA� Mushtisht ka Arritur edhe njA�sia Speciale e Kosoves a��!!!

order npxl BanorA�t e Mushtishtit kanA� bllokuar rrugA�n kryesore tA� fshatit pA�r tA� penguar ardhjen e paralajmA�ruar tA� ish-banorA�ve serbA�. SerbA�t qA� jetuan nA� kA�tA� fshat deri nA� vitin 1999 kanA� paralajmA�ruar vizitA� nA� Mushtisht dhe kishA�n e kA�tushme ortodokse pA�r tA� kryer rite fetare. Rruga e bllokuar A�on drejt …

Artikulli i plotë »

Tronditet Kosova: SA�rbja 28 VjeA�are vret D.N me thik nA� Fyta��

NA� ShtA�rpce sot janA� gjetur dy trupa tA� pajetA�. Rastin pA�r Koha.net e ka konfirmuar zA�dhA�nA�si i PolicisA� sA� KosovA�s pA�r rajonin e Ferizajt, Agim Gashi. Ai tha se njA�ra nga gratA�, trupi i pajetA� i tA� cilA�s u gjet para derA�s sA� shtA�pisA� sA� saj, rezulton tA� jetA� e …

Artikulli i plotë »
error: