Arkivat e etiketimeve kosova

Shikoni çka i ndodh djaloshit nga Kosova qe kishte shkuar në pushime në Durrës! (Video)

Rruga e plazhit në qytetin e Durrësit si duket është kthyer në bllokadë për turistët nga Kosova. Portali i këtij qyteti, “Durreslajm.al”, ka raportuar ditëve të fundit për pengesat që po u bëhen operatorëve turistikë nga Kosova. Sipas këtij portali, të gjithë autobusët tjerë lejohen të hyjnë e të ndalojnë …

Artikulli i plotë »

E fundit / Serbi e pranon: Kosova është e pavarur, mjaftë ju gënjyem

Vuk Drashkoviq, politikan, shkrimtar dhe ish ministër i Punëve të Jashtme të Serbisë, thotë se edhe Serbia duhet ta pranojë dokumentin e Ahtisaarit dhe të vendos bashkëpunim të gjithanshëm me autoritetet dhe shumicën shqiptare në Kosovë, pa njohjen formale të pavarësisë së Kosovës. “Shqiptarët e kanë pranuar dokumentin e Ahtisaarit …

Artikulli i plotë »
error: